Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děvčata přechod není žádné terno, obzvlášť ty začátky dokáží pěkně potrápit. Důležité je, jak ten podzim života uchopíte. Zda se rozhodnete si ho užít, tedy neřešit vrásky, váhu a životy těch ostatních, nebo naopak místo toho začnete držet diety, navštěvovat kosmetické salony a pomocí různých plastik a úprav se pokoušet o udržení mládí.

Co však je mladí, přece si na něj všechny dokážeme vzpomenout. Není to dobře provedený make up, ale jiskra v oku, pružná chůze, zvonivý smích, hříva krásných nepoddajných vlasů, přirozeně štíhlá a ohebná postava, všechno to, co jsme tehdy braly jako samozřejmost a nedokázaly si toho užít.

Taková je i příroda počínaje jarem a konče zimou. Může někdo říci že zima není pěkná, určitě ne. Když se však v jejim období objeví brzy známky jara, většinou nás to zaskočí, než abychom z toho byly u vytržení.

Neudělejme proto stejnou chybu jako v mládí, užívejme si toto období, nezabývejme se malichernostmi, ale snažme se radovat z toho co nám život nabízí, vážit si zdraví a všech těch, kteří jsou našimi přáteli a umí se smát i v tomto věku.V

1 0
možnosti
KS

:-) o hemeroidech třeba příště. Myslela jsem, že téma je pochopitelné, tak asi ne:).

0 0
možnosti
VS

Takže diagnoza: stará dobrá přednasr.... Díky bohu se mi vyhnula.

0 0
možnosti
KS

Díky, já taky:))). Ale jednou a nebude to dlouho, trvat bude klid:))).

0 0
možnosti
MV

:))))jejda,to je hezoucky...tak s timhle zapasim s ruznymi prestavkami vlastne cely zivot

0 0
možnosti
MS

A cože to trápí vás ? Hemoroidy ? :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 559x
Život je pes. Zvířata miluji.

Seznam rubrik